Úvodní slovo

Vítejte na novém webu ModelCity

Vítejte na novém webu LMK-410 Znojmo, jehož domovským letištěm je ModelCity nedaleko Znojma, u obce Hluboké Mašůvky.

Toto je již 3. verze webových stránek. Internet se neustále vyvíjí a my bychom nechtěli zůstat pozadu. Kromě hojně využívané rubriky s webovou kamerou a přehledem počasí zde najdete také již známou, mírně inovovanou verzi přihlašovacího kalendáře a formuláře k ubytování. Nechybí ani kalendář, který najdete v pravém sloupci a kde je možno v přehledu vidět seznam akcí pořádaných na našem letišti. Rozhodli jsme se od základu inovovat informace o dění na našem letišti, fotogalerie jsou nyní rozčleněny do sekcí pro oficiální akce, pro naše dvorní fotografy Pavla Chvátala a Daniela Trochtu a přibudou další.

Přibyly také úplné novinky. Kvůli nesouhlasným reakcím, které provázejí většinu diskuzí o každé u nás pořádané akci v jistém internetovém diskuzním fóru, jsme zavedli fórum vlastní. Zatím je v základním stavu, jeho další rozvoj je v rukou diskutujících. Začneme sekcí o akcích a o tom, zda a jak by bylo možno fórum dále rozvinout.

Druhou novinkou je sekce Aktuálně, kde bychom chtěli formou příspěvků registrovaných uživatelů informovat o aktuálním dění u nás a o připravovaných akcích a novinkách.

Březen 15, 2009   Posted in: Aktuality