Vítejte v roce 2011

Tak se nám opět změnil letopočet a máme tu rok 2011.
Děkujeme všem příznivcům a návštěvníkům našeho areálu za přízeň a těšíme se na vaši návštěvu také letos. Právě pro vás a díky vám jsme pořádali v loňském roce různé akce a setkání. Asi největší byla akce Jets Over Czech a zatím menší Jeti mítink. Spíše monotematicky zaměřené akce kombatářů Kulový blesk a Akce Sibiř, vrtulníkářský sraz Helimodel a pro příznivce přesné akrobacie F3A South Moravian Cup. Kromě těchto akcí jsme se několikrát sešli na klubových setkáních otevřených všem našim přátelům a příznivcům. Třeba již tradiční Vánoce v Modelcity, větší letní setkání uživatelů diskusního fóra Mojehobby a v rámci akce Sibiř proběhly vepřové a skopové hody. Poslední akcí roku byl slet majitelů motorových padáků nazvaný Falcon v Modelcity. Mimo tyto oficiální akce žije naše letiště běžným provozem, kdy prakticky každý víkend s alespoň trochu letovým počasím jsou k vidění modely všech možných kategorií: motorové, elektry, akrobatické brusy, polomakety, velké, malé… Již tradičně bývají v areálu Modelcity v létě po většinu času k vidění turbínové i jiné atraktivní modely návštěvníků ze Švýcarska, Německa, Rakouska a Česka.

V loňském roce jsme také pokračovali v budování areálu. Nejviditelnější je pravděpodobně bazén, ve kterém se mohou návštěvníci osvěžit za horkých dnů, byly vybudovány dlážděné chodníčky a jednotlivá stání pro modely. Také vznikla terénní dráha pro modely automobilů off-road. V rámci zlepšování služeb návštěvníkům jsme zrekonstruovali chatky na bydlení.

I v příštím roce chceme pořádat zajímavé akce a různé slety, abychom vytvořili prostor pro setkávání modelářů, kteří chtějí předvést své modely veřejně nebo i pro ty, kteří se chtějí sejít jenom tak na kus řeči. Seznam akcí je k nahlédnutí v sekci Kalendář akcí

Všechno nejlepší a jenom samé úspěchy v roce 2011 vám všem přejí provozovatelé areálu Modelcity

Leden 2, 2011   Posted in: Aktuality

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.